foto

 

Over Johan

Na mijn opleiding Meteorologie en Luchtkwaliteit aan de Universiteit van Wageningen ben ik in 2005 gestart als medewerker milieu bij een stedenbouwkundig adviesbureau in Arnhem. Bij dit adviesbureau voerde ik (ten behoeve van haalbaarheidsonderzoek voor bestemmingsplannen voor de realisatie van woningen) akoestische onderzoeken, onderzoeken naar de agrarische geurhinder en luchtkwaliteitsonderzoeken uit. In 2008 heb ik in Antwerpen de cursus Hogere Akoestiek afgerond.

In 2014 ben ik bewust een nieuwe uitdaging aangegaan door het starten van mijn eigen bureau De Milieuadviseur. Ik wil mijn opdrachtgevers door een kleinschalige en persoonlijke aanpak ontzorgen voor haalbaarheidsonderzoeken bij hun ruimtelijke plannen.

In mijn vrije tijd doe ik behoorlijk fanatiek aan hardlopen, fietsen en kanovaren. Ik vaar bij voorkeur op wildwater. In 2012 ben ik geslaagd voor de cursus wildwaterinstructeur van het Watersportverbond. Bij de Arnhemse kanovereniging Jason geef ik les aan beginnende kanovaarders.

Naast actief bewegen vindt ik rust door lekker te koken en te genieten van mijn eigen maaltijd.